Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Motiv is dé ICT-security werkgever

Motiv heeft als missie de BV Nederland te beveiligen en als je bij ons komt werken, merk je dat iedere dag! Motiv maakt de digitale wereld veiliger waarbij de fysieke- en digitale wereld snel met elkaar vergroeit. Wij geloven dat een veiligere digitale wereld bijdraagt aan een betere wereld.

Wil jij impact hebben op de digitale veiligheid van Nederland?

Wij zijn dé ICT-securityspecialist die organisaties in de publieke en private sector voorziet van IT-beveiligingsoplossingen en –diensten, ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Onze specialisten hebben een passie voor security en lossen bij Motiv elke dag complexe vraagstukken op. Zo werken wij iedere dag aan het verhogen van de digitale veiligheid van Nederland.

Ben jij een startende IT-specialist of juist een professional met werkervaring? Motiv is dé ultieme plek om je talent, vakkennis en ambitie te benutten en verder te ontwikkelen. Bij Motiv vind je functies waar je door middel van training en praktijkervaring de volgende stap in je carrière kunt maken. Daarnaast bieden we je alle doorgroeimogelijkheden die je van een goede werkgever mag verwachten!

Bekijk onze corporate video

Werken bij Motiv is teamsport: met durf, toewijding en in goede samenwerking met collega’s altijd voor het beste resultaat gaan. Met onze opleidingsmogelijkheden geef je jouw carrière een optimale boost.

Kijk voor meer informatie over Motiv op: www.motiv.nl

Motiv's kernwaarden

Motiv’s kernwaarden vormen het uitgangspunt voor Motiv’s visie en strategie en fungeren als ethisch kompas.

Onderling vertrouwen

Een open en eerlijke omgang met elkaar, maar ook: ‘afspraak-is-afspraak’.

Eigen verantwoordelijkheid

Bij Motiv vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Hier geven we je dan ook alle ruimte voor. Je staat zelf aan het roer en bepaalt de koers binnen jouw loopbaan.

Security Experts

Leren, verbeteren en borgen zijn uitgangspunten bij het handelen. Fouten maken mag – als je er maar van leert.

Professioneel

Elke Motivaar straalt professionaliteit uit richting klanten. Dat betekent ook: luisteren, begrip tonen voor de problematiek/urgentie en het belang van de klant en klantgericht communiceren.

De Motiv-vibe

Als we bij Motiv spreken over bedrijfscultuur, dan hebben we het eigenlijk over ‘de Motiv-Vibe’. De Motiv-vibe is meer dan cultuur alleen; het is wie we zijn, hoe we ons gedragen, maar ook de sfeer die wij meebrengen en uitstralen en die onze relaties – naar eigen zeggen – ook ervaren. De Motiv-Vibe is een mix van persoonlijke kernwaarden van Motivaren en voornoemde organisatorische kernwaarden.

Kennismaken met de Motiv Vibe? Dat kan online via dit filmpje: Motiv Vibe. En live tijdens ons Motiv Café! Elke 13e van de maand* is er een Motiv Café. Daar ontmoeten collega’s, leveranciers en klanten elkaar tijdens een gezellige, informele borrel. Je bent van harte welkom! Meld je aan via floorhostijsselstein@atos.net.

*De uitzondering is wanneer de 13e van de maand in het weekend valt. Valt de 13e op een zaterdag? Dan is het Motiv Café de vrijdag daarvoor. Valt de 13e op een zondag? Dan is het Motiv Café de maandag direct daarna.

Wij willen graag met jou in gesprek!

Motiv wil graag jouw verhaal horen. Horen welke impact jij op Motiv wil maken. Wij vertellen je natuurlijk over Motiv als werkgever. En laten je kennismaken met onze cultuur; Motiv Vibe.

Wanneer kom je langs? Stuur een e-mail naar diana.vanark@atos.net of bel onze talentenspecialist Diana van Ark op 06-55878933!