Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Motivaar Ramses Sloeserwij

Als securityspecialist van Motiv is Ramses Sloeserwij vaker op klantlocatie te vinden dan bij zijn werkgever in IJsselstein. Hij is soms jaren aan een stuk bij een klant gestationeerd om een securityproject van a tot z te begeleiden. “Als een organisatie zelfregulerend is, dan is mijn missie geslaagd.”

Motivator Magazine bezocht Ramses op zijn huidige werkplek in het midden van het land waar hij als Client Information Security Officer een omvangrijk securityproject in goede banen leidt. “Ik begeef me op tactisch/strategisch niveau en zorg ervoor dat wat wordt geimplementeerd ook echt veilig is”, licht Ramses toe. “Daar mag de klant mij ook op aanspreken. De security van de business moet te allen tijde gegarandeerd zijn. Nu, maar ook morgen.”

Een van ons

Als we ons ‘s ochtends bij de receptie melden, komt hij net op zijn motor aanrijden. Met zijn reflecterende outfit zou Ramses zo door kunnen gaan voor een verkeersregelaar die de verkeerde afslag heeft genomen. Als het oranje jack plaats heeft gemaakt voor ‘business casual’, gaat hij echter al snel op in zijn omgeving. Aan niets is meer te merken dat hij binnen dit bedrijf een externe medewerker is. Als we door de gangen naar zijn werkplek lopen, begroet iedereen hem alsof hij ‘een van ons’ is.

Motivaar Ramses Sloeserwij