Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Betrokken collega’s, echte Motivaren!

Motivaren hechten waarde aan onderling vertrouwen, ruimte tot ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid, verandering en klantgerichtheid. Motivaren voelen zich thuis in onze organisatie omdat ze impact hebben. Impact op de digitale veiligheid van Nederland én impact op hun carrière.

Vacatures met Impact

De Motiv security collega’s aan het woord

“De informele werksfeer en de flinke dosis humor onder de werknemers spreken mij het meest aan. Een ander belangrijk en positief punt vind ik het feit dat er bij Motiv niet hiërarchisch wordt gedacht; iedereen is elkaars gelijke en daarmee is er ruimte voor verschillende perspectieven en opvattingen, zegt Paul Derksen, IT Security Consultant bij Motiv.” “Informeel en gezellig”, zo vat Functioneel Ontwerper Nesria Agray de sfeer bij Motiv samen. “Ook de flexibele werktijden en de grote mate van vrijheid bij het inrichten van je eigen werkzaamheden zijn belangrijke kenmerken.”

Meer over Motiv
Welke arbeidsvoorwaarden biedt Motiv jou?

Naast de Motiv Vibe, groei en ontwikkeling, bieden we jou natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.

  • Een marktconform salaris waarbij je impact kan maken op de bonus die je verdient;
  • Een leaseauto als je regelmatig klanten gaat bezoeken;
  • Een mobiele telefoon, laptop en goede werkplek vinden wij vanzelfsprekend;
  • Training en studie is onderdeel van het werken bij Motiv;

En natuurlijk alle gebruikelijke zaken zoals; pensioenregeling, deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering, elke dag fruit, goede koffie en thee, een gezonde uitgebreide lunch, elke maand een Motiv Café en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze huis-masseur.

 

Onze locatie

Motiv heeft meerdere kantoorpanden in IJsselstein, dichtbij Utrecht. De locatie ligt aan de Utrechtseweg 34E. In het monumentale pand de Uitspanning aan de Poortdijk hebben we ons Security Operations Center en ons eigen Motiv Grand Cafe gevestigd. In het Motiv Grand Cafe maken we ook gebruik van de lunch, samen met onze collega’s van Motiv. Op hetzelfde terrein hebben we een eigen Motiv Academy pand waar ruimte is voor training, studeren en coaching.

Ontmoet je collega’s van Motiv Academy en Motiv IT Security tijdens het werk in één van onze panden of tijdens het Motiv Grand Cafe op de 13e van de maand!

Parkeren & Openbaar Vervoer

Je kunt parkeren achter het pand van Motiv aan de Utrechtseweg, maar het aantal parkeerplekken is beperkt. Mocht er geen plek meer beschikbaar zijn, dan zijn er op loopafstand genoeg andere parkeermogelijkheden. Vanaf Centraal Station Utrecht kun je zowel met bus al tram naar IJsselstein reizen en uitstappen bij een halte op loopafstand van ons kantoor.